Skip to main content
Ajankohtaista

Yhteiskäyttöauto saapui Runosmäkeen

Uusi odotettu yhteiskäyttöauto on saapunut runosmäkeläisten käytettäväksi. Toimitusjohtaja Kimmo Lönnmarkin mukaan yhteiskäyttöauto on hyvä esimerkki siitä, millaisia palveluita monipalveluyhtiö voi alueen asukkaille jatkossakin tarjota.

– Me emme ole pelkkä lämpö- tai huoltoyhtiö, vaan haluamme tarjota runosmäkeläisille sellaisia palveluita, joita he tarvitsevat ja joita me voimme järkevästi ja kustannustehokkaasti tarjota.

Yhteiskäyttöauto sopii hyvin esimerkiksi lähimatkailuun, tai vaikkapa hieman suurempien ostosten tekemiseen. Tässä yhteydessä Runosmäen mainio sijainti nousee valtiksi.

– Autolla voi käydä esimerkiksi Myllyn alueella ja Ikeassa helposti alle tunnissa, jolloin ostokset saa kätevästi omalle ovelle, eikä laina-aikaakaan kulu liikaa, Kimmo Lönnmark vinkkaa.

Uusi yhteiskäyttöauto on malliltaan hybridimoottorilla varustettu Toyota Corolla, jonka yhdistetty kulutus on vain 4,4–4,6 l/100 km. Ekologisuus onkin Lönnmarkin mukaan yksi auton tärkeimmistä teknisistä ominaisuuksista.

– Vastaavasti kuin uusi lämpölaitoksemme, haluamme että yhteiskäyttöautommekin on mahdollisimman energiatehokas ja ekologinen.

Yhteiskäyttöosalta maksat vain 8 €/h + 0,14 €/km tai vaihtoehtoisesti 60 €/vrk + 0,14 €/km (yli 7h varaukset).

Auton voi varata Omago-sovelluksella ja auton löydät Runosmäen Lämmön toimiston parkkipaikailta osoitteesta Munterinkatu 8.

 

NÄIN LIITYT MUKAAN:

  1. Lataa Omago-sovellus
  2. Paina ”Rekisteröidy” ja luo käyttäjätili
  3. Paina ”Liity” ja syötä liittymiskoodi, joka toimitettu huoneistoihin sekä Hausvisella
  4. Syötä loput tiedot
  5. Saat tekstiviestin, kun liittymisesi on hyväksytty.

VARAUKSEN TEKEMINEN

Liittymisen jälkeen voit varata auton sovelluksesta. Karttanäkymästä voit aloittaa varauksesi valitsemalla kartasta Runosmäen auton. Valitse haluamasi ajankohta sekä halutessasi omavastuun pienentäminen. Tämän jälkeen vahvista varaus.

AUTON KÄYTTÄMINEN

Kun varauksesi alkaa voit aktivoida sen sovelluksen varaukset-välilehdeltä. Siirry auton luo ja aktivoi varaus. Järjestelmä pyytää tarkistamaan auton kunnon. Tee tarkistus ja hyväksy kunto. Jos vaurioita löytyy, voit ilmoittaa ne järjestelmästä suoraan. Varausnäkymässä voit avata että lukita auton ovet.

VARAUKSEN PÄÄTTÄMINEN

Pysäköi auto samaan paikkaan takaisin, lukitse ovet ja päätä varaus varausnäkymästä. 

 

 

 LISÄTIEDOT

Omago Oy auttaa kaikissa kysymyksissäsi numerosta 050 415 0300

Auton käyttöohjeet: www.omago.fi/ohjeet

Ota yhteyttä!

Ethän tee vikailmoitusta tähän osioon.