Skip to main content

Yritys

Runosmäen Lämpö Oy on kokenut turkulainen täyden palvelun isännöinti- ja huoltoyhtiö. Perinteisten isännöintipalveluiden lisäksi vastaamme myös taloyhtiöiden lämmityksestä.

Runosmäen Lämpö Oy

Runosmäen Lämmössä sinua palvelee vuodenaikojen vaihtelun myötä noin 30 alan ammattilaista huolehtimassa kiinteistöjen kunnosta ja asumisen turvallisuudesta.

Runosmäen Lämmön henkilöstö vastaa taloyhtiön toiminnan johtamisesta, taloyhtiön taloudesta, hallinnosta, ylläpito- ja korjaustöiden johtamisesta, taloyhtiöiden tieto- ja viestintäpalvelujen tuottamisesta sekä näihin liittyvästä asiakaspalvelusta.

Kiinteistöjen kunnosta vastaa henkilöstö, jolla on riittävät tiedot ja taidot huolehtia taloyhtiön tarvitsemat siivous-, kiinteistönhoito-, piha-, lumi-, huolto- ja korjaustyöt sekä kiinteistön kaukovalvonta.

Runosmäen Lämpö tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden tehdä arvokasta työtä alueella asuvien ihmisten hyväksi. Työtä voi tehdä vain lähellä asiakkaita ja heidän arkeaan. Palkkaamme osaavaa henkilöstöä, jolla on halu kehittää itseään koko ajan.

Tuemme ja arvostamme osaamista ja kehittymishalua sekä järjestämällä sisäistä koulutusta että tarjoamalla mahdollisuudet osallistua ammattitaitoa täydentävään koulutukseen. Kehitämme toimintaamme koko ajan myös henkilöstömme jaksamisen ja hyvinvoinnin huomioiden.

Toimisto

Avoinna ma-pe 9-15

Munterinkatu 8
20360 Turku

PalvelutOta yhteyttä
Ota yhteyttä!

Ethän tee vikailmoitusta tähän osioon.