Huoltopalvelut

Kiinteistöhuoltopalveluihin kuuluu muunmuassa ulkoalueiden hoitoa aurauksineen, hiekoituksineen ja harjauksineen sekä viheralueiden hoitoa.

Kiinteistönhuoltopalvelut ympäri vuoden

Huoltopalveluihimme kuuluvat paitsi ulkoalueiden ja yleisten tilojen hoito, myös ovenavaukset, liputukset ja asuntojen huolto- ja korjaustyöt. Huoltotöistä vastaa oma, ammattitaitoinen henkilö-kuntamme. Hoidamme myös juhlaliputukset yleisinä liputuspäivinä ja tarvittaessa asukkaiden juhlapäivinä erillisellä sopimuksella. Huoltomiehemme auttavat tarvittaessa myös asuntojen huolto- ja korjaustarpeissa.

Käytämme niin kesä- kuin talvikunnossapitoonkin itse omistamiamme, laadukkaita koneita, joiden valinnassa kiinnitämme huomiota ympäristö-ystävällisyyteen. Laitteistomme täydentää uusi, roskankeruuseen käytettävä sähköautomme, joka on sekä ekologinen että käyntiääneltään hiljainen.

Huolehdimme myös talojen kiinteistötekniikasta. Käytössämme on kaukovalvontajärjestelmä, jonka avulla pystymme seuraamaan taloyhtiöiden tilaa reaali-aikaisesti ympäri vuorokauden. Tarvittaessa pystymme myös etäohjaamaan järjestelmiä keskitetysti.

Kysy lisää huoltopalveluistamme.

PalvelutOta yhteyttä