Skip to main content

Huoltopalvelut

Kiinteistöhuoltopalveluihin kuuluu muunmuassa ulkoalueiden hoitoa aurauksineen, hiekoituksineen ja harjauksineen sekä viheralueiden hoitoa.

Kiinteistönhuoltopalvelut ympäri vuoden

Huoltopalveluihimme kuuluvat paitsi ulkoalueiden ja yleisten tilojen hoito, myös ovenavaukset, liputukset ja asuntojen huolto- ja korjaustyöt. Huoltotöistä vastaa oma, ammattitaitoinen henkilö-kuntamme. Hoidamme myös juhlaliputukset yleisinä liputuspäivinä ja tarvittaessa asukkaiden juhlapäivinä erillisellä sopimuksella. Huoltomiehemme auttavat tarvittaessa myös asuntojen huolto- ja korjaustarpeissa.

Käytämme niin kesä- kuin talvikunnossapitoonkin itse omistamiamme, laadukkaita koneita, joiden valinnassa kiinnitämme huomiota ympäristö-ystävällisyyteen. Laitteistomme täydentää uusi, roskankeruuseen käytettävä sähköautomme, joka on sekä ekologinen että käyntiääneltään hiljainen.

Huolehdimme myös talojen kiinteistötekniikasta. Käytössämme on kaukovalvontajärjestelmä, jonka avulla pystymme seuraamaan taloyhtiöiden tilaa reaali-aikaisesti ympäri vuorokauden. Tarvittaessa pystymme myös etäohjaamaan järjestelmiä keskitetysti.

Kysy lisää huoltopalveluistamme.

PalvelutOta yhteyttä
Ota yhteyttä!

Ethän tee vikailmoitusta tähän osioon.