Skip to main content

Asukkaan info

Asuminen Runosmäen Lämmön asunto-osakeyhtiöissä on mukavaa ja huoletonta. Tältä sivulta löydät vinkkejä, ohjeita ja muita asumiseen liittyviä asioita.

Muista muuttoilmoitus

Asuntoon muutettaessa tulee tehdä muuttoilmoitus, niin saat nimesi oikein asunnon oveen ja asukastauluun. Muuttoilmoitus varmistaa myös, että käytössäsi ovat huoltoyhtiön palvelut, kuten ovenavaus.

Varmista myös ennen muuttoa, että sinulla on voimassa oleva sähkösopimus ja että sähköyhtiö tietää uuden käyttöpaikan osoitteen. Myös kotivakuutus tulee siirtää tai hankkia uuteen asuntoon.

Muuttoilmoitus

Noudata taloyhtiön sääntöjä

Asuminen on mukavampaa, kun kaikki pelaavat samoilla säännöillä. Ota naapurit huomioon kun suunnittelet tapahtumia tai asunnostasi kuuluu melua. Myös lemmikkien kanssa kannattaa huomioida taloyhtiön järjestyssäännöt.

Tupakointi taloyhtiön tiloissa on sallittu vain siihen osoitetuilla alueilla. Huomioi savun siirtyminen myös parvekkeilla.

Katso lisäksi taloyhtiön yhtiöjärjestys ja järjestyssäännöt.

kiinteistoliitto.fi

Tutustu jätehuolto-ohjeisiin

Kaikissa taloyhtiöissämme kierrätetään jätteitä. Tutustu taloyhtiösi jätehuolto-ohjeisiin ja lajittele jätteet niiden mukaan.

Ongelmajätteiden tai suurten roskien paikka ei ole jätekatoksessa. niistä aiheutuu yhtiölle ja sitä kautta asukkaille lisämaksuja.

Jätehuolto

Pidä huolta myös yhteisistä tiloista

Yhteisiä tiloja ovat muun muassa taloyhtiösaunat ja pesutuvat. Tilojen käyttö perustuu varausjärjestelmään ja tarkemmat ohjeet löytyvät itse tiloista.

Tavaroiden säilytys rappukäytävissä tai kellaritiloissa säilytyskoppien ulkopuolella on ehdottomasti kielletty.

Ota yhteyttä

Jäitkö lukkojen taakse?

Ovenavauksen voi tilata isännöitsijätoimistosta tai suoraan huoltomiehiltä. Avaamme ovet vain talonkirjaan merkityille asukkaille tai erikoistapauksissa viranomaisille.

Työajan jälkeen klo 15.00–7.00, viikonloppuisin tai juhlapyhien aikana ovenavaukset tilataan päivystävältä huoltomieheltä p. 0400 782 323.

Perimme ovenavauksista hinnaston mukaisen korvauksen.

02 2788 300(klo 7.00 - 15.00)0400 782 323(klo 15.00 - 7.00)

Me autamme ongelmissa

Ota yhteyttä, jos asunnossasi on vikoja. Kiiretapauksissa soita suoraan huoltoyhtiöön, jonka numero löytyy talon ilmoitustaululta. Kiireettömissä tapauksissa voit lähettää ilmoituksen sähköisellä lomakkeella.

Valitukset tulee lähettää isännöitsijälle kirjallisena. Kirjaa häiriöt mahdollisimman tarkasti ja mielellään mahdollisten todistajien allekirjoittamana.

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä!

Ethän tee vikailmoitusta tähän osioon.