Skip to main content

Ilmoitukset

Pidä asiakasrekisteri ajantasalla tekemällä muutto- ja lähtöilmoitus sekä ilmoittamalla lapsen syntymästä. Lomakkeella voit ilmoittaa myös mittarilukeman. Ajantasainen asiakasrekisteri on myös edellytys huoltoyhtiön palveluille, kuten ovenavaukselle sekä sille, että saat vastikelaput, postit ja asiakirjat oikeaan osoitteeseen.

Lähetä ilmoitus

Muista tehdä muuttoilmoitus aina kun muutat taloon, niin nimesi löytyy oikein asunnon ovesta ja asukastaulusta. Ajantasainen asiakasrekisteri on myös edellytys huoltoyhtiön palveluille, kuten ovenavaukselle sekä sille, että saat vastikelaput, postit ja asiakirjat oikeaan osoitteeseen.

Imoitus lapsen syntymästä tarvitaan, jotta isännöitsijällä on ajantasainen tieto kaikista asunnossa asuvista ihmisistä. Ilmoita lapsen syntymästä oheisella lomakkeella.

Jos asunnossa asuvien nimi muuttuu esimerkiksi avioliiton tai muun nimenmuutoksen vuoksi, tästä tarvitaan ilmoitus asukasrekisteriin. Ilmoita nimenmuutoksesta oheisella lomakkeella. Jos useamman asukkaan nimi on muuttunut, tee ilmoitus jokaisesta erikseen.

Jos asunnossa on luettava sähkömittari ja/tai vesimittarit, ilmoita lukema oheisella lomakkeella.

Tuliko kysyttävää? Me autamme: Runosmäen Lämpö, toimisto p. 02 2788 300

Ilmoituslomake


Muuttajan tiedot


Ota yhteyttä!

Ethän tee vikailmoitusta tähän osioon.