Skip to main content
Ajankohtaista

Uusi isännöitsijä aloittanut – Tuuli Vaahtera näkee isännöitsijän työn yhteispelinä

Isännöitsijä Tuuli Vaahtera on aloittanut työt Runosmäen Lämmön palveluksessa 16.6. alkaen. Vaahteralla on pitkä kokemus isännöitsijän tehtävistä Turun alueella, mutta Runosmäki ei ole hänelle entuudestaan tuttua seutua.

– Olen ollut edeltävät työvuodet Turun kaupungin TVT-asuntojen palveluksessa, mutta Runosmäki ei kuulunut tuolloin omiin alueisiini, joten siinä mielessä ollaan avoimin mielin uuden edessä. Runosmäki vaikuttaa viihtyisältä ja jopa luonnonläheiseltä paikalta, Vaahtera punnitsee ensivaikutelmaa.

Tuuli Vaahteralla on yli kymmenen vuoden kokemus isännöintialalta sekä yksityiseltä että kunnalliselta puolelta. Hän on suorittanut isännöintialan korkeimman ammattitutkinnon. Työssä häntä viehättää tehtävien monipuolisuus sekä mahdollisuus itseohjautuvuuteen.

– Isännöinti on yhteispeliä kollegoiden, huollon ja taloyhtiöiden kanssa. Tavoitteena on, että yhteispeli on sujuvaa, ja tämä näkyy siinä, että asuminen ja asukkaiden arki on mahdollisimman viihtyisää ja mukavaa.

Isännöitsijä Tuuli Vaahteran tavoittaa sähköpostitse osoitteesta tuuli.vaahtera@runosmaen.fi sekä puhelimitse numerosta (02) 2788 300.Ota yhteyttä!

Ethän tee vikailmoitusta tähän osioon.